IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на крал Чарлз III – Камила, е с коронавирус

14 февруари 2023 17 50

Наложило се е да отложи всичките си официални ангажименти

Снимка: Getty Images

Съпругата на крал Чарлз III – кралицата консорт Камила, отмени всички свои официални ангажименти за тази седмица. Причината е, че е с COVID, потвърдиха в изявление от Бъкингамския дворец.

„След като страдаше от симптомите на настинка, Нейно Величество кралицата консорт е с положителен резултат за COVID. Заради тази причина със съжаление тя отмени публичните си ангажименти за седмицата. Кралицата изпраща дълбоки извинения на всички, с които е трябвало да се срещне“, казват още от двореца.

Сред ангажиментите, които е трябвало да бъдат отложени, е посещение в Уест Мидландс.

Кралското семейство се подготвя за коронацията на Чарлз на 6 май. Церемонията ще се проведе в Уестминстърското абатство, ръководена от архиепископа на Кентърбъри.

Бъкингамският дворец добави, че коронацията ще бъде „тържествена религиозна служба, както и повод за празнуване“. Очаква се да има около 2000 гости, като сред поканените ще бъдат и херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл.

Чарлз е готов да приеме Хари отново в семейството

Камила сама на път за Свети Валентин

Принц Хари: С Уилям молехме татко да не се жени за Камила

Още не се знае дали те ще присъстват, тъй като датата съвпада с рождения ден на първородния им син Арчи. Все пак се говори, че Хари не би пропуснал да уважи баща си на това събитие.

За още новини от света на кралското семейство на Великобритания последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари